Postad i: Allmänt

Saker du inte visste om mig!

Min favoritmat: Egentligen allt som innehåller koriander. Men fisktacos (med koriander) är en stor favorit!

 

Saker som gör mig glad: Familj och vänner såklart! Men det som får mig att älska livet är fasiken sötsaker. Tänk er semlor, kladdkaka, cheesecake… man blir ju lycklig bara av att tänka tanken.

 

Min favoritmat när jag var liten: Stekt falukorv, potatis och kokt blomkål… Önskade alltid den maträtten när jag fyllde år. Fråga min inte varför?

 

Vart jag kommer ifrån: En liten, liten by som heter Nordenholm. Den ligger några kilometer utanför Hudiksvall. Där finns det skog, en sjö, lite mer skog och en himla massa annat mysigt. Drömmen var att växa upp där och leka med de andra barnen i byn.

 

Vad som gör mig arg: Arroganta människor som tror att de vet bättre än andra. Rasism, svält, krig, hur vi behandlar miljön och djuren… Ja den här listan kan bli lång.

 

Mina favoritgodisar: Tutti Frutti Sour och Kinder Bueno. Nom nom nom!

 

Hund eller kattmänniska: Katt såklart! Dom klarar ju sig själva.

 

När jag har kort stubin: När mitt blodsocker är lågt. Ge mig en macka (läs kaka) så växer en liten ängel fram!

 

Morgonmänniska eller kvällsmänniska: Öhm, just nu går vi upp vid 06-07 varje dag, och då är jag skittrött. Sen går vi och lägger oss 22 för att vi är skittrötta då också. Så, ingen av det.

 

Fobi jag har: FÖTTER!!! Jag tar inte ens i mina egna…

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
Mamma-Mia,
Hahaha fötter... Vad är det för fel på oss? Men hur gick det egentligen med det där godis- och kakförbudet? Äh, man ska unna sig! Puss
tildaholmberg
tildaholmberg,
Hahah jag vet inte?! Det roliga är ju att Hanna E är likadan... det går väl i släkten. Ja gissa en gång? Det går ju inte över förväntan om jag säger så, haha! Puss
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229