Provbakning av bröllopstårta

God eftermiddag från Hillsjöstrand! Ännu en kväll väntar med våra favoriter. Och förutom det ska vi sova kvar i deras lilla uthus. Så mysigt!

Hela min dag har gått till att provbaka syrran och Marcus bröllopstårta. Jag har frågat, googlat, blivit tipsad och improviserat. Och nu har jag äntligen kommit fram till hur den ska vara uppbyggd. Eller ja, jag är nästan färdig, haha. Tårtan ni ser här nedanför ser inte alls ut som bröllopstårtan ska göra. Den ska först och främst vara mycket större, och dessutom ha annan topping. Men det här var som sagt ett smakprov, och jag är mer än nöjd med den.

Kladdkakebottnar, kolasmörkräm, chokladfluff, vit chokladganache, bär och silverspray. Jag kan meddela att den smakade fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

Linnéa
Linnéa,
Men guuuud vad god tårtan lät! Måste prova göra en liknande. Jag älskar att baka och blir så inspirerad när jag läser din blogg, den är så bra! 😊www.devote.se/linneaannajosefine
tildaholmberg
tildaholmberg,
Det kan jag lova att den var också!! 😊 Ja det tycker jag att du ska göra, väldigt enkel faktiskt! Men vad glad jag blir, tack snälla 😊 kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229