Postad i: Allmänt, NEW IN

Produkterna som räddar min hy

Hejsan godingar!

Som jag skrev för några dagar sedan ville jag visa er alla de produkter jag använder för att få ordning på hyn i mitt ansikte. Jag har haft väldigt dålig hy senaste året, och antagligen beror det på en massa olika faktorer som stress, dålig mat och alkohol. Jag går som ni vet till fantastiska Spa Gamla Gefle (klick!) på ansiktsbehandlingar, och det är även där jag köper mina produkter. Jag har produkter från märket Nimue, och på deras hemsida står det så här om produkterna:

"De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende." - Nimue.se

De produkter ni ser på mina bilder är 1. ansiktsrengöring (klick!), 2. ansiktsvatten (klick!), 3. ansiktsmask (klick!), 4. peeling (klick!), 5. dagkräm (klick) och 6. nattkräm (klick!). Produkt 1, 2, 5 och 6 använder jag dagligen, och produkt 3 och 4 använder jag två gånger i veckan. Ni kan läsa mer om produkterna genom att klicka på länkarna ovan. Elina på Spa Gamla Gefle knäppte kort på min hy när den var som allra värst, så ska försöka ta en till bild för att se hur produkterna tagit hand om min hy om ett tag. Spännande att se!

Då jag inte lägger några pengar alls på mitt utseende annars, jag går ju inte ens till någon frisör, tänker jag lägga energi och pengar på min hy just nu. Kanske onödigt, men värt för mig!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229