Postad i: Resor

Pluttens första, och vår sista!

Hemma igen efter ännu ett dygn i Stockholm! Denna gång för att se Swedish House Maffia med fina vänner, och dessutom lyxa på hotell igen. Jag gav J biljetterna redan i julas, men jag måste erkänna att jag inte riktigt visste att jag var gravid när jag köpte dom, haha. Ståplats på en housekonsert är väl kanske inte något man som gravid i månad 7 ska utsätta sig för varje kväll, men det gick ändå över förväntan!!

Konserten var, precis som väntat, jäkligt mäktig! Jag är väldigt glad över att nu ha sett denna trio live, men känner också att jag inte behöver göra det igen. Stämningen var på topp inne på Tele2 arena, och det märktes verkligen att musiken gör människor till sina bästa jag. Trötta i fötterna och med pipande öron kröp vi i säng vid halv två, och somnade då med ett leende på läpparna. Detta var faktiskt den sista lilla trippen vi hade planerad innan juli, men vi får väl se, vi kanske hinner boka in något mer..

Imorse startade vi dagen med en himmelsk hotellfrukost på Elite Hotel Marina Towers, och efter det gick vi en promenad längst vattnet innan vi tog bilen mot Gävle. Ikväll blir det pizza (och fotboll) med J och hans grabbar här hemma, men först ska jag pallra mig iväg på näst sista yogapasset. Hoppas att ni har haft en fin helg!!

  • Postad i: Resor
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Moa
Moa,
Låter som ett bra dygn! Det lyser om er<3 nouw.com/moasiim
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja det var fantastiskt! Vad gullig du är, tack <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229