Postad i: Allmänt, NEW IN

Otroligt irriterande, men jag jobbar på problemet...

Innehåller affiliate-länkar

God förmiddag mina fina!

Nu är det otroligt många som har hört av sig angående att man inte kommer in på min blogg genom www.tildaholmberg.se främst på sina datorer. Det finns ett svar på problemet, och anledningen är att det har med http-adressen att göra och att problemet uppstod när jag flyttade min domän till Nouw. Det man kan testa att göra är att tömma sin historik på datorns internet. Det andra man kan göra är att skriva ut hela adressen, antingen www.tildaholmberg.se eller www.nouw.com/tildakristinholmberg. Om det inte fungerar då kommer det att lösa sig efter hand, dock oklart hur lång tid det kommer att ta... Men annars kan ni förhoppningsvis gå genom mina länkar på både Facebook och Instagram.

Lova att höra av er om det krånglar mer, för jag märker på antalet läsare att det är nått som är på tok.

Förutom att jag är irriterad på detta mår jag väldigt bra, och har haft en bra start på min dag! Inatt jobbar jag en sista natt på ambulansen, för att på onsdag få hoppa på planet mot Rom. Längtar så jag spricker!

Jag har fått många frågor om min gula tröja. Den är tyvärr från Primark förra året, men jag har hittat några liknande som ni kan hitta HÄR , HÄR ,HÄR och HÄR.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229