Postad i: Resor

Oförglömlig weekend i huvudstaden

God morgon soliga och lediga måndag! Efter denna intensiva, men riktigt roliga, helg i Stockholm tog jag och J en sovmorgon imorse. Och det första vi gjorde när vi vaknade var faktiskt att boka en utomlandsresa i september. Är ni nyfikna på vart vi ska åka?

Tidigt på lördag morgon tog jag och J i alla fall bilen mot huvudstaden. Där mötte vi upp min kusin och hennes man i deras (helt makalösa) lägenhet vid Sofia kyrkan. Ja, man kan faktiskt säga att en lägenhet är makalös när den har både etage, egen bar och balkong med helt otrolig utsikt. Efter att vi skiljt åt gick jag och J på en promenad på söder och hamnade på Geasy Spoon för brunch.

Efter brunchen tog vi bilen till min "morfar" ( = mormors bror), som hade poolparty på gården den dagen. Och ja, hans lägenhet och innergård är fasiken också maklös. Vi spenderade några timmar där med champagne och lite mat medan vi umgicks med de andra gästerna.

Vid 17-tiden var det dags för helgens höjdpunkt, att få överraska Jakobs bonuspappa Nunne. Han har fyllt 65 år och gått i pension, så anledningen till att vi faktiskt åkte till Stockholm från början var för att överraska honom med middag och Gröna Lund. Vi drack först några drinkar och åt sedan en riktigt god middag på Nytorget 6.

På söndagen tog vi en tidig tripp till Pom och Flora för brunch, och för att hinna träffa Elin en sväng innan hon skulle åka till jobbet. Efter det var det dags för helgens andra höjdpunkt, Gröna Lund. Jag som inte är en hejare på karuseller måste faktiskt erkänna att jag är ganska stolt över mig själv som åkte så pass mycket som jag gjorde. Dessutom vann mitt lag 5-kampen, vilket blev pricken över i:et på helgen.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229