Officiellt invigd!

God morgon, god morgon! Idag blev jag väckt med kaffe på sängen av en kille som varit ute och spelat en golfrunda tidigt nu på morgonen. Tänk att jag förstår inte grejen med golf alltså… Men jag är väldigt glad att Jakob gillar det, och jag är glad att han verkar släppa alla stressiga tankar när han spelar.

Ikväll får Gävle finbesök av min systers familj. Vi ska äta på Pinchos allihopa och imorgon tänkte jag hänga med dom till Furuvik, vilket ska bli supermysigt! Något annat som är så fantastiskt jäkla mysigt är att hösten börjar krypa sig på. Jag har sagt det SÅ många gånger förr, men jag säger det igen, jag ÄLSKAR hösten! Visst, jag kan väl erkänna att det fortfarande är lite för varmt på dagarna och lite för grönt i naturen, men man känner att den här frisk luften är påväg in. Idag ska jag göra äppelmos och eventuellt en liten äppelpaj, och det måste man väl säga är rätt så höstigt. Härmed bestämmer jag att hösten 2018 är officiellt invigd!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Supermysigt! Pojkarna längtar o berättade för alla de träffade imorse att vi skulle till moster Tilda i Gävlet (som Milo söger)hotmail.com
tildaholmberg
tildaholmberg,
Åh men älsklingar!! Gävlet, moster och morbror Jakob längtar <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229