Postad i: Resor

Ny årstid, ny header

God kväll finisar!

Imorse gick jag av mitt nattpass på ambulansen, och bestämde mig för att följa med J som skulle till Uppsala under förmiddagen. Fastän jag var lite trött var det mysigt att få umgås bara vi två i några timmar! Han har, som ni kanske förstår, väldigt mycket att göra nu på jobbet när husförsäljningarna riktigt tagit fart inför sommaren. Så vi ses inte så mycket fastän vi bor tillsammans faktiskt, haha!

Som några av er kanske har sett på min Instagram så hade vårt hotell i Nice en helt fantastiskt takterass med både restaurang, bar, pool och jacuzzi. Och det var verkligen helt perfekt att kunna gå upp dit och lägga sig i solen några timmar per dag när det blev som varmast. Vi såg dock inte en enda annan byggnad som hade takterass, så jag tror att pappa hade valt ett riktigt bra hotell som hade det!

Då jag tyckte att min väldigt snöiga header-bild kändes lite opassande här på bloggen passade vi på att knäppa lite bilder på taket under sista kvällen. Och visst är utsikten helt fantastisk då? Nästan så jag fick nypa mig själv i armen...

English? Press here to use google translate.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229