Postad i: Resor

Norge i sitt esse

När man kommer hem från en weekend i Oslo och möts av sin sambo som står och grillar, och dessutom har dukat fram lite plock i solen, då blir man lite extra kär alltså!! Jag har haft några fantastiska dagar i Norge med Maria, så jag är så himla glad att jag åkte dit. Att jag dessutom har hunnit umgås med flera andra fina människor där borta gjorde trippen lite extra bra.

Då Marre som sagt jobbade på fredagen fick jag spendera tiden med min fina bonussyster Linnéa då! Vi drack vin och bubbel samt åt en lyxig asiatisk lunch på Aker brygge tillsammans, och sen strosade vi runt där och turistade lite i solen. Då Maria jobbar där på Aker brygge väntade vi in henne innan vi sedan gick hemåt.

På fredag eftermiddag tog jag och Marre tåget mot hennes pappa som bor i fina Tønsberg, Vi spenderade ungefär ett dygn där med att umgås med hennes pappa, strosa runt i den mysiga staden och njuta av solen. Och vad säger ni, det är konstigt om man inte njuter när man har den här utsikten va? Både över staden och världens gulligaste vän!

När vi kom tillbaka till Oslo på lördagen gjorde vi oss redo för en vinkväll med en av Marias vänner. Och till slut avslutades faktiskt kvällen med dans och drinkar på ett riktigt härligt uteställe som dom brukar gå till, En bra avslutning på en bra helg helt enkelt!!

English? Press here to use google translate.
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229