Postad i: Resor

Ne men vi spontanbokar väl 2 resor då...

God morgon härliga, lediga torsdag!

Jag tog en riktigt mysig sovmorgon idag! J kom hem efter att ha tränat och väckte mig med kaffe på sängen, och nu är han hos våra grannar Spa Gamla Gävle och utnyttjar sin julklapp som var massage.

Jag kom på att jag har glömt att uppdatera er om utomlandsresan vi spontanbokade för någon vecka sedan. Jag kom på att jag hade glömt det för att vi spontanbokade en till i förrgår… haha. Känner ni igen att någon har skrivit: "Jag känner mig ganska nöjd med att inte resa utomlands nu på ett tag…". Ja, jag vet att jag skrev så, men nu är det faktiskt inte jag som varit den drivande i att boka. Jag och J ska nämligen åka på vår första resa som går till Förenade arabemiraten (bredvid Dubai) med Jakobs bror och hans flickvän, och den andra resan som går till Nice ska vi åka på med pappa och hans fru. Den sistnämnda är min examenspresent från juni, så nu kändes det jättekul att äntligen få till den.

Jag måste erkänna att det känns skitroligt att ha bokat resorna. Nu har man verkligen något att se fram emot! Visst ser det härligt ut på bilderna då?

English? Press here to use google translate.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229