Postad i: Allmänt

När tårarna inte kan sluta rinna

God morgon söndag, och första advent! Jag sitter just nu grönklädd på jobbet och inväntar nästa uppdrag. Med en kopp kaffe i handen, och med Nyhetsmorgon på tvn njuter jag av slippa min förkylning som hängde med i mer än en vecka. Jag valde faktiskt att sjukskriva mig några dagar i veckan som var just på grund av att jag kände mig helt däckad av snor och feber... Men nu så känns det i alla fall mycket bättre.

Igår efter jobbet kom jag hem till en tom lägenhet. J spenderade kvällen i Stockholm hos hans bror, så jag fick lite ofrivillig ensamtid. Dock var det väldigt skönt! Jag åt middag i soffan medan jag kollade på tv, och fastnade då framför filmen Ps. I Love You... och herregud. Fastän jag har sett den förut var det som att jag grät flodvågor. Fy så fin den är alltså! Så därför var det faktiskt skönt att vara ensam, just för att kunna fulgråta exakt hur mycket jag ville!

Ikväll kan det bli så att vi sover hos svärmor, vilket alltid är lika mysigt. Hoppas att er helg har varit, och är, så bra som ni önskat!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Sveavägen , Tierp

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229