När man vill ha allt! Heja Jotex

Sponsrat inlägg. Inlägget innehåller affiliatelänkar från Adviral.com.

God morgon torsdag! Den här veckan jobbar jag på ambulansen onsdag, lördag och söndag. Om en och en halv vecka ska vi iväg till Vemdalen för att fira bästa pappa som fyller 60 år, så just nu är det nästa resa jag ser fram emot. Sen är det ju förresten snart dags för Nice också, och det känns riktigt bra att vi har lite sol inplanerat inom den närmsta tiden!

Jag måste bara tipsa om Jotex hemsida just nu! Jag vill verkligen ha ALLA nyheter, både inne- och utemöbler. Den här solsängen/soffen är verkligen hur snygg och klassisk som helst… Så det är nästan lite synd att vi i föreningen har samma utemöbler så jag inte har möjlighet att klicka hem den.

Förutom den ovan har jag gått och blivit kär i dessa kuddfodral. Den stora hittar du HÄR, och det lite mindre HÄR. Den jordnära och naturliga trenden är verkligen inne i år, och det passar mig perfekt! Vi har en soffa som är ganska så lik den på bilden nedan som du hittar HÄR, så jag får försöka matcha den som på bilden också.

Om jag inte hade haft våra, helt perfekta, matsalsstolar hade jag helt klart valt någon av dessa två modeller. Hur fina är de inte? Heja Jotex, ni har verkligen lyckats i vår!! Trästolen hittar du HÄR och sammetsstolen HÄR.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229