När man som minst anar det!

Innehåller affiliate-länkar
Sovmorgon, promenad, ett gympass, lite tvättning och städning, ja så har min efterlängtade lediga måndag sett ut. Sist men inte minst har jag legat med en bok lite halvt i skuggan och bara njutit av livet! När man har haft en stressig vecka uppskattar man faktiskt dessa lediga dagar ännu mer än innan. Jag har lite svårt att bara stanna upp i livet och uppskatta, så det är någonting jag har lovat mig själv att bli bättre på!

När mamma och Jonny var här för lite mer än en vecka sedan överraskade dom både J och mig med en (lite sen, haha) förlovningspresent. Jag blir lika chockad varje gång någon kommer ihåg att gratta för förlovningen, vilket händer flera gånger i veckan, så att vi skulle få en present av dom var inte alls väntat. Och när vi öppnade den höll, i alla fall jag, på att ramla av stolen av lycka. En Georg Jensen termos, som är DET FINASTE jag sett! Min mamma känner mig lite för väl ibland alltså. Den är så glänsande och fin att ni till och med ser min snygga morgonrocks-outfit, he he. Om ni vill ha en lika fin termos som vi hittar ni den HÄR.

Om ni dessutom vill göra en lika god, knäckig, rabarber- och jordgubbspaj, som mig kan ni klicka HÄR. Jag tillsatte bara lite jordgubbar till receptet.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229