När man inte får ta livet som en självklarhet!

God morgon lovelies!

Jag har förmånen att få träffa olika människor inom mitt jobb varje dag. Människor som är sjuka, människor som är drabbade av olyckor och människor som jag verkligen kan hjälpa genom mina insatser. Genom att jag har träffat så pass många människor som kämpar för sitt liv har jag fått en annan syn på mitt eget liv. Jag ser inte livet som en självklarhet, och jag ser inte min friska kropp som en självklarhet. Varje dag när jag går utanför dörren försöker jag att ta ett djupt andetag och njuta av att jag kan andas, att jag kan gå, och att jag kan leva det liv jag vill. Det är svårt, men jag försöker!

Det är dock något speciellt som hugger tag i en när någon nära och kär blir sjuk eller skadad, och den huggande känslan finns i min kropp just nu. Mina tankar och all min kärlek går till en speciell familj och person just nu <3

I och med att jag inte tar min friska kropp som en självklarhet försöker jag också att äta bättre och bättre varje dag. Nu kanske ni tänker att frukosten som visas nedanför är gjord för att det ska bli fina bilder till bloggen och Instagram, men icke... Jag äter denna frukost varje dag när jag äter hemma! I min härliga smoothiebowl har jag banan, äpple från gården, plommon från vänner, jordgubbar, spenat, blåbär och lingon från svärmor, soyghurt, ingefära och rödbeta. Jag toppar sedan med kokosflakes och chiafrön. Till detta dricker jag soyalatte med kanel samt vatten, plus att jag äter gojibär och valnötter. Så nej, detta är ingen Instagramfrukost, utan en vardagsfrukost för mig just nu!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

MammaMia
MammaMia,
Ja nu håller vi tummarna och skickar en massa kärlek genom rymden ❤
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jag tror att all kärlek genom rymden fungerade ❤️❤️nouw.com/tildakristinholmberg
Tinabauge
Tinabauge,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229