Postad i: Resor

När man blir stolt över sig själv

God morgon, god morgon!

Idag startade dagen med en latte i sängen framför Nyhetsmorgon! Jag ska ta mig till gymmet någon gång under förmiddagen, sen är det dags för min andra kväll som hjärt- och lungräddningsinstruktör. Den första utbildningen som vi hade för brandmän i länet varade igår kväll, och fastän jag var lite nervös, måste jag säga att det gick väldigt bra.

När jag väl förstod att jag bara ska prata om saker jag verkligen kan, och har varit med om, var det som att nervositeten rann av mig! Jag hörde i en podd förra veckan att man ska sprida det man är bra på, och jag tror att jag har hittat min grej. Hoppas bara att brandmännen också tyckte det...

Då jag såg att @beatricebohlin landade i Rom igår kom jag på att jag inte har visat mina sista, otroligt mäktiga, bilder från Rom. Det är från vår sista tidiga morgon där, när vi fick uppleva Peterskyrkan till soluppgången som förvandlade staden till en guldig massa. Jag måste faktiskt erkänna att jag blev riktigt påverkad och rörd när jag gick in i denna mäktiga byggnad. När jag såg hur präster gick över tröskeln och blev helt överväldigade av att de fick uppleva detta, något som dom kanske har väntat på i hela sitt liv. Ja, det är svårt att förklara, men denna HELT OTROLIGT vackra byggnad, gjorde att man fick en speciell känsla i hela kroppen. Ett lugn som bara spred sig av tystnaden och respekten för religionen!

Att jag och J sedan tog oss upp för klaustrofobiska utrymmen, och trappor som man aldrig trodde skulle ta slut, det gjorde det hela till bland det häftigaste jag har upplevt. Vi missade påven med en dag, men jag tror att vi uppskattade att vara nästintill ensamma mer än att trängas med 10.000-tals andra!

  • Postad i: Resor
  • Nära Norra Strandgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

beatricebohlin
beatricebohlin,
Alltså wow Så fint!! Och det är helt magiskt här! 😍👌🏼🇮🇹nouw.com/beatricebohlin
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja visst är det svårt att ta in alla vackra vyer? NJUT nu när ni är där 😍👏🏼nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229