Postad i: Allmänt

När livet är som det ska vara

Idag kom jag att tänka på hur otroligt bra jag mår just nu! Det finns inte en tendens till att jag känner mig stressad, jag och J har det jättebra, jag älskar mitt jobb, och jag känner mig rent ut sagt nöjd med livet. Hör och häpna, jag känner mig till och med nöjd med utomlandsresandet. Det sistnämnda är faktiskt någonting jag varit nervös över, att aldrig känna att jag har rest färdigt. Jag kommer såklart alltid att fortsätta resa utomlands, men just nu känner jag ingen stress över att hinna med något speciellt land inom den närmsta tiden.

Förutom detta känner jag mig också otroligt nöjd över mig själv gällande jobb- och studiefronten. Jag känner mig stolt över att ha klarat av 4 år av plugg och dessutom ha hunnit fått mig en hel del erfarenhet av olika arbetsplatser på vägen. Jag trivdes, som många av er vet, inte alls att jobba på sjukhus (jag ser verkligen upp till dom som gör det)! Men att jag har hittat "min" arbetsplats i livet, det känns också helt fantastiskt!

Jag hoppas att alla känner exakt som jag någon gång i livet! Var nöjda med er själva, då mår man så himla mycket bättre <3

English? PRess here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229