Postad i: Bebis

När gravidveckorna springer förbi

Min plan när jag fick reda på att jag var gravid var att uppdatera om just graviditeten här på bloggen ungefär 1 gång i veckan... Men alltså, just nu känner jag att det bara skulle bli gravidsnack då och dessutom känns det inte som att det händer så himla mycket på bara en vecka. Säg gärna till om ni vill ha mer eller mindre gravidsnack, jag uppskattar alla tips!

Men bara därför tänkte jag uppdatera er lite om hur jag mår just nu, gravid i vecka 33! 81,4 % avklarat, 52 dagar till beräknad förlossning och en liten Plutt som just nu väger ungefär 2 kg och är 44 cm lång... När jag skriver det sistnämnda måste jag faktiskt stanna upp för en stund. För ja, ungen kan logiskt sätt komma när som helst nu, och DET vet jag inte om jag är riktigt beredd på om jag ska vara ärlig.

Kroppsligt mår jag hyfsat bra. Jag har ju fått tillbaka mina ischias-problem, så bara att resa sig från soffan eller att ta sig några steg framåt gör j*vligt ont. MEN jag ska inte klaga. Det är värt det i slutändan!

Vi har tänkt dona lite i barnrummet nu på söndag, vilket ska bli supermysigt. Jag passade på att tvätta alla kläder vi har fått nu när jag har varit hemma, så byrån är nu fylld med små plagg som ligger i storleksordning. Så gulligt så jag dör!

Cravings på sistone har fortsatt vara isbitar, men också melon och andra fräscha saker. Vattenmelon är den absoluta favoriten!

Ja, annars fortsätter vi att införskaffa oss saker som behövs till hemmet lite då och då. Det som just nu är på prio är skötväska, skötbädd, babyvakt, soptunna till blöjor, små handdukar från Ikea (kräkhanddukar brukar jag säga, haha) och kanske nån nappflaska. Jag skulle önska att någon bara gick och köpte det som behövdes, för jag vette tusan vad som är rimligt och inte att köpa. Som sagt, hojta gärna till om ni tänker på något speciellt!

Ha en fin helg nu vänner, och njut av solen ikväll!

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229