Postad i: Allmänt

Mer än jag egentligen orkar

God söndagkväll alla fina!
Med snorig näsa och rosslig hals sitter jag här, på söndag eftermiddag, och känner att jag skulle behöva en till helg för att vila upp mig. Jag har hunnit med så pass mycket de tre senaste dagarna, att jag nästan har glömt bort att andas. Uppsala på fredag kväll, Hudik på lördag morgon, Gävle på lördag eftermiddag och en heldag med städning av lägenheten på söndag. Vips så var helgens alla timmar borta! Jo, förresten har vi hunnit med att grilla korv i Hillsjöstrand idag också... Det som är positivt med det hela är att jag har hunnit med så himla mycket roligt, och dessutom hunnit träffa en massa favoritmänniskor.
Jag spenderade som sagt några timmar i Hudiksvall igår, och under dessa timmar hann jag med att kika på min systersons första handbollscup, min brorsdotters första cheerleadinguppvisning och dessutom hann jag med att få lite kvalitetstid med mamma. På eftermiddagen tog jag sedan bilen mot Gävle för att svida om till en överraskningsmiddag för en nybliven 25-åring på Erlandssons. SÅ ni kanske förstår att jag har fått väldigt många fina timmar i helgen!
Nu ska jag snart på tjejmiddag till Anna, vilket ska bli jättemysigt! Dock tror jag att jag kommer att somna ovaggad ikväll, och att nästa vecka får gå till att endast jobba och vila. Nu ska jag vara så duktig som jag säger att jag är, jag ska lyssna på min kropp.

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229