Maten på Fuerteventura

Jag bara ÄLSKAR tapas! Och tapas från Spanien är absolut en klass för sig. Från vitlöksmarinerade räkor till ost från Fuerteventura. Min favorit var helt klart såsen som kallas "Canarian Mojo Sauce" som ofta serverades tillsammans med bröd eller Wrinkled Potatoes. Utöver tapas åt jag bland annat crepes med nutella m.m., risotto, pasta, paella, skaldjur eller kött. Det gick alltså att välja bland det mesta på hotellet då det fanns både en spansk och en italiensk restaurang utöver poolbaren som serverade lite smått och gott. 

Något som var helt oslagbart på Playisas Hotel var deras frukost! Jag skulle kunna åka tillbaka dit bara för att få äta den... Det fanns oändligt med frukt, ägg i olika texturer, pannkakor, bröd, yoghurt, nötter, bacon, flingor, croissanter, munkar, juice, kaffe och sist men inte minst nutella! Och för Anna som är allergisk mot mjölk och gluten fanns det hur mycket som helst av bland annat soyaprodukter och glutenfria allternativ. Just nu drömmer jag mig tillbaka till när vi satt på frukosten och tittade ut över havet i värmen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229