Postad i: Allmänt

Mardrömsveckan är över!

God kväll mina fantastiska fina!

Jag och J har precis lagt oss i soffan och ska kika på en film och äta en massa godis efter en mysig dejt på Erlandssons Veranda. Vi kom fram till att vi senast var ut och åt bara vi två i mars, vilket är VÄLDIGT längesedan för att vara oss två.

Den senaste veckan har varit en vecka jag har haft lite ångest över. En vecka som bestått av så otroligt mycket jobb, så jag har knappt vetat hur jag ska klara av det. Och förutom det har jag även hunnit anordna en jobbfest, hunnit med att umgåtts med fina vänner, firat Jonas som tagit gymnasielärarexamen, legat på stranden med Jakob släkt och förutom det gjort lite annat också. Men pjuh, nu är veckan överstökad! Det är synd att så mycket roligt ska bli stört av en massa jobb… Men men, sånt är livet!

Härmed kan jag räkna ner till min och Jakobs första {!!!) 4-veckorssemeter som vi ska ha tillsammans! Och det ska bli så välbehövligt. 11 pass kvar… sen så! Dock känns arbetspassen väldigt enkla då man har gänget ni ser nedan att spendera dagarna med <3

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229