Lyx-påsk!

God morgon såhär vid klockan 14. Jag jobbar två nätter i rad nu, och då jag inte hade ro att slumra till på jobbet behövde jag sova några timmar när jag kom hem. Nu har jag precis ätit lunch och sitter med en latte i solen. Tänkte ta en promenad snart för att väcka kroppen inför nästa nattpass. Efter det är jag sedan ledig i 1 vecka!! Tacka vet jag schemat på ambulansen!

Som jag skrev har jag och J bestämt oss för att lyxa till det i påsk. Vi som har varit i Vemdalen senaste 5 åren vet knappt vad man gör annars. Men då Jakob fyller år på långfredagen i år passade vi på att boka en natt på Högbo brukshotell för att njuta av deras gourmetpaket. Det blir min present till honom, och dessutom trycker vi in att fira våra 6 år tillsammans när vi ändå är där. På torsdagen innan ska vi faktiskt också lyxa till det, men då med en middag tillsammans med Jonas och Linnea på Gävles bästa restaurang, Matildas!!

Efter hotellvistelsen åker vi sedan till svärmor för en påsk i Valparbo med deras släkt. Det ska bli supermysigt och alldeles lagomt att åka dit och träffa alla. Nu längtar jag tills min jobbnatt är över, så jag kan njuta av lite ledighet i vårsolen!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229