Postad i: NEW IN

Lite nytt till både kroppen och håret!

Innehåller affiliate-länkar

God morgon, god morgon! "Klockan 12?!?" Tänker ni. Och ja, om man sitter i sängen iklädd morgonrock till klockan 11 känns det som att det fortfarande är morgon. Och ja, jag tycker att man får spendera halva dagen i sängen när det är så grått väder så att man själv känner sig grå och genomskinlig.

Just nu jag sitter faktiskt färdigfixad och väntar på att klockan ska närma sig 13, för då får jag rå om Anna och Fanny på en lunch på stan. Det var lite väl längesedan vi sågs nu, så jag längtar att få krama om dom.

Det blev lite shopping när vi var i Riga, men tråkigt nog hittade jag bara två koftor på H&M. Dock är de båda koftorna helt fantastiska. Precis sådana som jag suktat efter sedan det var okej att sätta på sig höstkläder. Ni hittar den beiga jag har på mig på kortet HÄR , och en grå, rätt lika i modellen HÄR.

Sen bara måste jag tipsa om mitt nya silverschampo och silverbalsam. Ingen som har testat detta har blivit besviken, sååå klicka HÄR om du också letat det perfekta. PS. Bara därför har jag inte använt mitt på en veckan = gulaktigt hår på bilden, hehe.

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229