Lillens Spjälsäng

Innehåller affiliate-länkar

Blir man inte sugen på att krypa ner i Pluttens lilla hörna så säg? Det är nästan så jag kan se honom ligga där och sussa bland gosedjuren, och det gör mig om möjligt ännu mer förväntansfull! Vi köpte denna bed side-säng begagnad av en bekant i Hudiksvall, och den passade verkligen perfekt både storlek- och stilmässigt. Ni hittar den HÄR om ni vill kika närmare på den.

Det är lite svårt att veta hur man ska bädda till en sådan liten människa, men jag har både frågat kompisar och läst på lite sidor om det. Både jag och J är helt överens om att vi inte vill ha bebisen i sängen, det på grund av flera olika anledningar, men det känns skönt att ha honom så pass nära som det blir nu i alla fall!

Nu blir nästa projekt att bädda i ordning i vagnen, men där vill jag nog bara lägga i ett fårskinn och en filt nu när det är sommar. För ni vet att fårskinn värmer när det är kallt och har motsatt effekt när det är varmt va? Så smart! Och om jag får gissa så tror jag att en familjemedlem till mig har koll på att vi vill ha ett sånt ;)

Liknande babynest hittar ni HÄRoch filten är från Ikea men ni hittar liknande HÄR - Betallänkar

Gillar

Kommentarer

trix
trix,
Tänk bara på att ljusslingan kan bli farlig sen när han lärt sig att greppa efter saker 🙈nouw.com/trix
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Haha ja det är ju självklart!! 😉nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229