Postad i: Bebis

Lilla, lilla kulan

Innehåller affiliate-länkar

God morgon härliga, lediga, söndag!

Jag och J sitter i sängen med en varsin kaffekopp och kikar på nyhetsmorgon just nu, och i magen känner jag att även Plutten har börjat vakna till lite. Jag började känna små rörelser i magen för ungefär 2 veckor sedan, men i början måste jag erkänna att jag inte riktigt förstod vad det var... Tarmar? Bebis? Högst oklart i början, men väldigt solklart just nu! På ultraljudet fick vi dessutom våra funderingar besvarade, för jäklar vad lilla Plutten dansade runt där inne. Barnmorskan hade nästan svårt att undersöka allt ibland, och fick be mig att försöka vända på barnet genom att skaka om magen lite, haha.

På begäran kommer här några bilder på min lilla kula som vuxit fram under dessa månader. Då jag varit väldigt ångestfylld och orolig av många skäl har jag knappt tagit ett enda kort förutom när människor bett om det, så det finns inte jättemycket att visa. Men jag lovar, det kommer från och med nu!

Tröjan i mitt fantastiska set jag har på mig hittar du HÄR, och kjolen HÄR <3

Efter ultraljudet i torsdag firade jag och J med en sopplunch på Elsas, och till efterrätt tog vi en riktigt lyxig Alla hjärtans dag-våffla som både såg och smakade helt fantastiskt! Efter det åkte jag och jobbade natt, så J firade kvällen med en kompis och min svärfar.
Det är många som har funderingar över hur jag ska göra med jobbet, och jag tänkte att jag ska ta en dag och svara på alla frågor. Är det något speciellt du är nyfiken på är det bara att höra av sig. Jag svarar på allt jag kan och känner att jag klarar av ❤️

  • Postad i: Bebis
  • Nära Västra Islandsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229