Kladdkaka med karamelliserad mjölk och kolagrädde

När man jobbar hela helgen får man faktiskt lyxa till det med lite gotta när man väl är hemma! Visst är det så? Idag gjorde jag en kladdkaka med karamellisead mjölk, och till det hade jag grädde smaksatt med Kesella Dulce de Leche. För det första, har ni sett att den kesella-sorten finns? Den är helt magisk! För det andra, förstår ni hur gott det blev att ha karamelliserad mjölk i kladdkakan? Ännu mer magi...! Jag gjorde bara så att jag blandade ihop en helt vanlig kladdkakesmet, hällde hälften av den i en form, klickade på den karamelliserade mjölken, och toppade till sist med resten av smeten. Såå enkelt och såå gott! Grädden består enkelt nog utan vispad grädde och någon sked kesella. Hur mycker kesella man vill ha får man smaka av helt själv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229