Postad i: Allmänt

Känslosam och tacksam!

Något som gör mig extra känslosam, och som gör att jag känner sådan otrolig tacksamhet, är när människor tar sig tiden att komma och hälsa på mig här i Gävle! Jag uppskattar varenda litet besök, vare sig det tar bara en halvtimme eller om någon vill sova över flera nätter, exakt lika mycket. Och det hoppas jag verkligen att alla som kommer hit förstår!

Idag hade jag turen att få rå om min fina storasyster. Hon kom hit tidigt imorse, så vi började dagen med en brakfrukost framför Nyhetsmorgon, pratandes om allt möjligt. Därefter följde hon med mig till tandläkaren då jag hade en vanlig kontroll där. Det kändes precis som förr i tiden när mina syskon fick ta hand om mig som var sladdis, haha! Efter det strosade vi runt på stan och kikade på bebisgrejer innan vi mötte upp våra partners. Tillsammans åt vi fyra lunch på stan innan dom tog bilen mot Hudik igen!

Som ni förstår så varade inte besöket i mer än några timmar, men jag är så otroligt tacksam och glad att hon tog sig tiden att komma. Jag önskar att jag kunde spendera mer tid med min familj och de vänner som jag inte har här i Gävle, men jag får vara tacksam över när vi ses istället för att tänka på när vi inte ses istället.

Tack för idag syrran, tur att jag har dig som lär mig allt om att ha barn!!!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster ,
Älskar dig ❤️
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Älskar dig med ❣️nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229