Postad i: Allmänt

Kalas mitt i veckan, och uppdatering om jobbet!

God morgon raringar!

Just nu sitter jag på tåget som ska ta mig mot ännu en dag på jobbet. Jobbet som jag, som den nörd jag är, vet att jag ska vara på i bara 15 pass till. Ja visst låter det lite? Men då jag nu jobbar 40-timmarsveckor för första gången i livet har jag ju förstått att jag är ledig alla röda dagar också, och då det är både påsk och första maj nu under min period på jourmottagningen innebär det att det försvinner några dagar.

Ni är några som funderar över hur det går på mitt nya jobb, och jag kan meddela att det går bra. Bra i den bemärkelsen att jag vet hur jag ska ta hand om patienterna, jag vet hur jag tar prover/analyser (som jag inte gjort på 3 år) och jag börjar lära mig det fantastiskt krångliga datasystem som dom har där. SÅ hittills har jag klarat av jobbet utan några större katastrofer, och det är väl bra va?

Igår hade vi bestämt att vi skulle äta på restaurang för att fira J som fyllt år, och utan att ha några förhoppningar om att folk skulle kunna en kväll mitt i veckan blev vi glatt överraskade att hela 12 vänner/familj kunde dyka upp. Båda mina föräldrar med respektive tog sig från Hudik, och dessutom kom en hel bunt från Jakobs släkt också. Vi hade bokat bord på Runebergs Kvarterskrog, vilket är ett otroligt hemtrevligt och mysigt ställe mitt i ett villaområde här i Gävle. Maten får 3+ av 5, men servicen får nog nån siffra mer!

Ha en fin torsdag! Tänk, imorgon är det redan fredag <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229