Julklappar

I vår familj har vi bestämt att det bara är de minsta barnen som ska få julklappar. Men varje år är det samma visa, lilla Tilda som inte har något litet barn får såklart också julklappar. Suck... Men jag klagar absolut inte! Jag tycker att det är lika kul som när jag var liten, hihi! 

Att sedan jag och Jakob bestämde oss för att köpa lite julklappar till oss själva är såklart en annan sak. Och det blev inte i det billigaste laget... Men vi har skjutit upp att köpa en ny tv och en ny tv-bänk i snart ett halvår, så nu när det var rea tyckte vi att det var dags. Jag köpte även ett par väldigt fejkade Nike-skor på en hemsida för att ha när jag ska jobba. Att de kostade 146 kr gjorde köpet lite enklare också! 

Här kommer lite bilder på en del av alla våra julklappar!

Mina fina fejkisar

3D-tv och tv-bänk. Tv-bänken har vi kikat på länge, så hade vi sån tur att den var nedsatt 25% nu i mellandagarna.

Världens bästa pojkvän överraskade med dessa. Trodde att han heeelt hade glömt bort att jag önskade mig dom!

Lexington - jag bara älskar Lexington!!!

Har länge velat ha en sån här stor fin rostfri kandelaber. Äntligen är den min! Den passade perfekt bredvid vår kungsgran från Fastighetsbyrån i Gävle!

Min syster vet att jag aldrig tar tag i att sätta upp bilder på mig och Jakob, så nu äntligen har vi en tavla på oss två! 

Gillar

Kommentarer

Malin Wallinder
Malin Wallinder,
Vad snabbt du fick dina fejk- nikeskor då! Dom är så snygga! Snart har jag likadana 😃 😉 God fortsättning på dig!
tildaholmberg
tildaholmberg,
Ja jag är helt chockad att det gick så fort, inge ens 3 veckor!! 😊 ja men just det, då matchar vi! Hoppas du har haft en bra jul och att du har en god fortsättning du också!! Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229