Postad i: Allmänt

Julklapp till dig från To Die For Swimwear

Nu i juletider vill jag i samarbete med To Die For Swimwear passa på att ge er alla chansen att få en julklapp bestående av en valfri bikini från dom! Jag har under så lång tid suktat efter en bikini från dom, men det stora problemet är att jag inte kan välja vilken jag ska köpa… Det kanske blir så att jag måste köpa flera olika, haha! Jag gillar företaget för att det från början är svenskt och för att de skänker pengar till olika organisationer som kämpar emot ätstörningar. Innan de anlitar sina modeller ser de alltid till att de är hälsosamma och inte har just några ätstörningar, vilket är väldigt ovanligt i bikinibranschen!

De enda ni behöver göra för att ha chansen att vinna en bikini till dig, din dotter, din syster eller kanske bästa kompis är:
  • Följ @Todieforswimwear på Instagram, eller gillar deras facebooksida som du hittar HÄR!
  • Kommentera det här inlägget genom att skriva vilken modell av bikini just du skulle vilja vinna från Todiefor.com + skriv din e-mailadress så de kan kontakta dig om du skulle vara den lyckliga vinnaren.

 

Här nedanför ser ni fyra av mina favoriter, vilken är din? Lycka till, jag håller mina tummar för dig att du vinner deras julklapp!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Gillar

Kommentarer

Amalia
Amalia,
Rosanna i storlek S! Min mail: forloveofamalia@live.se
Jennie Eriksson
Jennie Eriksson,
Åh, har alltid suktat efter att få köpa en bikini här ifrån!! Modell ALEXA är min favorit), skulle passa perfekt nu när vi snart ska iväg till Bali!! 😊 Jenniediving@hotmail.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229