Ingen hemlighet längre!

God morgon lediga, soliga lördag!

Jag och J har precis druckit kaffe i sängen, vilket vi inte kommer ihåg sist vi hann göra. Vi kom fram till att det var ungefär ett halvår sedan vi hade en ledig lördagsmorgon tillsammans… Vilket är helt sjuk egentligen! Dock ska han iväg och visa ett hus snart, haha.

Nu får jag äntligen berätta vad det är för hemligheter Jakob och vår kompis Jonas har hållit på med senaste tiden. Kommer ni ihåg att jag berättade att de har startat ett eget företag? Företaget heter J&J Sverige AB, och de producerar och säljer PICKLAD RÖDLÖK! Ja det är sant. De har arbetat fram receptet och företaget efter att ha saknat produkten på hyllorna i våra affärer, och nu när de faktiskt har börjar sälja burkarna blev resultatet riktigt, riktigt bra!

Ni hittar burkarna i Gävle på Ica Kvantum Sätra, Ica Nära Solbergs och Ica Kvantum Fjällbacken. I Söderhamn finns de på Ica Kvantum Söderhamn! Dessutom kommer de snart upp på hyllorna på Ica Torget Skärplinge Sååååå mina vänner och ovänner, åk och köp en burk och skriv till mig vad ni tycker! Ni hittar deras facebook HÄR och deras Instagram HÄR, hemsidan kommer att finnas på picklad.com inom kort.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229