Postad i: Allmänt

Igår firade vi mycket!

Igår jobbade jag mitt första arbetspass på mer än 2 veckor, och det var hur välbehövligt och roligt som helst! Bara att få känna av lite puls, och dessutom kolla genom mailen samt lönebeskedet var så efterlängtat. Jag säger det igen, men jag älskar verkligen mitt jobb!

Då jag fick sluta i tid igår mötte jag upp Jakob och nästintill hela hans släkt på svärmors sida för middag på Pinchos. Vi var där för att fira Lena som fyllt år i veckan, och förutom det firade jag att jag fått tillbaka det mesta av mitt smak- och luktsinne. Halleluja!!!! Därför tyckte jag att jag och J var värda tre stycken efterrätter efter hela middagen.

Idag väckte J mig med kaffe i sängen och när vi drog upp rullgardinen hoppade hjärtat till av glädje. SOL och BLÅ HIMMEL!!! Knappt så man tror att det är sant... Då jag har lite ont i halsen fortfarande känner jag att jag inte kan börja träna än, men att gå promenader går väldigt bra. Så nu efter en 1,5 timmes lång promenad känner jag mig fylld med energi och D-vitamin. Dessutom blev jag lite extra glad att jag fick hämta ut en ny tröja jag beställt också. Det är en tshirt som gör att man tänker mer på hållningen, vilket jag behöver för mitt ryggont. Ska bli spännande att testa faktiskt!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229