Postad i: Allmänt

HUSET med stort H

God eftermiddag i höstrusket!

Jag tänkte bara börja med att säga att jag känner mig riktig nere idag. En känsla av sårbarhet och hopplöshet sköljde över mig igår. Efter att ha känt mig oövervinnerlig och överdrivet lycklig de senaste veckorna kom de här känslorna därför som en käftsmäll. Och anledningen kan jag tyvärr inte berätta om.

Jag tänkte därför berätta om min härliga vecka innan denna. Som sagt fick jag besök av mina fina tjejer, men jag hann dessutom med mycket mer. I fredags var jag och J på visning av det berömda huset jag har berättat om. Vi och 100 pers till ungefär.. Det var verkligen helt fantastiskt, och både jag och J fick känslor från de båda husen vi är uppväxta i. Främst jag, eftersom det fanns otroligt många likheter bland både möbler och andra detaljer från mitt barndomshem. J pratade med mäklaren igår, och ska dit och kika lite mer idag. Så längre än så har det faktiskt inte gått!

Dock har vi faktiskt försökt uppskatta vår egen lägenhet, som jag alltid kommer att älska, ännu mer de här dagarna! Varför är man så knäpp att man börjar kolla på annat när man precis blivit nöjd med det man har? Det är faktiskt väldigt konstigt..

Förutom det hann vi med en avskedsfika för Tim innan han tog flyttlasset till Spanien (kika in hans blogg vetja @timhallin ), en AW på På Hörnet med J, och även en tjejkväll med @MalinHillgren och Petra! En bra vecka helt enkelt!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Men <3<3<3 Hoppas du mår bättre imon!!!1nouw.com/elllensvensson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229