Postad i: Allmänt

Helgen

Snacka om att jag och Jakob har haft en sjukt massa kvalitétstid tillsammans nu när vi är lediga så pass mycket!

Det är troligtvis sista året på väldigt länge som jag kommer att vara ledig hela julen. Sjukvårdspersonal kan ju liksom inte ta jullov som många andra yrkesgrupper kan. Men som jag sa har vi verkligen tagit vara på den här ledigheten tillsammans, så mysigt! I helgen har det blivit mycket god mat och annat onyttigt, men vi har faktiskt sett till att träna också, heja oss! I fredags firade vi Jakobs bror Tim lite i förväg. Han fyllde nämligen 25 igår. Deras mamma och hennes sambo kom in till Gävle så gick vi på favoriten Nästet och käkade. Lika gott som vanligt, och riktigt trevligt sällskap. 

Igår jobbade jag troligtvis mitt sista pass på BB som undersköterska. Kanske mitt sista pass där helt och hållet... det känns skittråkigt rent ut sagt! Jag trivs så jävla bra på BB, med personalen och alla nyblivna små familjer. Hatar att jag inte kan jobba kvar, men känner också att det blir bäst för mig att börja på en "vanlig" avdelning som ny sjuksköterska. Sen så vet man ju aldrig, jag kanske hamnar på BB tillslut!

Efter jobbet skyndade jag hem och slängde ihop en kladdkaka (världens godaste). Så åkte jag och J till Tim en sväng för att fira honom. Resten av kvällen låg vi i soffan och kikade på Guldkompassen. Dessutom blev det en massa chips och godis... ops! Idag har vi tränat, jag har passat på att plugga lite, så dejtade vi på Olearys nyss! Alla behöver kvalitétstid tillsamman, vare sig man tror det eller inte!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229