Postad i: Allmänt

Har du inget snällt att säga, säg då ingenting

Hoppas ni sitter och njuter av en god lunch just nu! Här hemma fick det bli havregrynsgröt med min hemmagjorda äppelmos, vilket jag tycker är väldigt gott sådär ibland. Jag har precis varit på en ansiktsbehandling på Spa Gamla Gefle , vilket var helt underbart. Om bara några veckor har jag bokat in en väldigt spännande behandling där, som jag hoppas ska får min hy i ansiktet att må extra bra! Jag uppdaterar om det när det är dags.

Senaste veckorna har jag gått och stört mig på en grej. Fastän det var väldigt många som hörde av sig om mitt inlägg om hur vi behandlar varandra (HÄR ), så är det fortfarande otroligt många som inte gör det. Jag kan nog räkna på två händer hur många det är som nämner min blogg när vi ses, och ändå vet jag att det är så många fler som går in och läser. Jag förstår inte varför det ska vara pinsamt att vara en som läser eller stöttar någon som håller på med något annorlunda som denne tycker om att göra?

Jag vet (ja jag får reda på er som pratar skit) att det är många som pratar om det jag gör bakom min rygg. Det har det alltid varit! Och jag förstår inte varför det är så himla intressant att prata om vad andra gör? Det här handlar inte om bara mig, utan det är flera jag har mött den sista tiden som har nämnt detta. Det som allt detta egentligen handlar om är att människor inte stöttar det man gör!

Varför kan vi inte bara stötta varandras projekt, istället för att prata om dessa bakom ryggen på varandra. Främst stötta, men också ta upp det man tycker är tokigt, för det är också att stötta på ett annat vis. Ah, jag får inte riktigt fram det jag menar känner jag... Men så här:

- Prata inte skit om andras projekt/hobby bakom ryggen på dessa.
- Våga stötta och prata om projekten. Både positiv och negativ kritik är viktigt att få höra!
- Om du inte har något snällt att säga, säg då ingenting.
- Lägg den energin ni lägger på att prata om andra på er själva. Tänk vad dessa människor skulle kunna utveckla den dom är med all den energin!

Det blev ett rätt så negativt inlägg i slutändan, men jag blir faktiskt irriterad när jag tänker på detta. Hoppas ni förstår vad jag vill få fram med den här texten, säg gärna till annars, så jag få chansen att utveckla den!


  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Tycker verkligen det är så bra att du uppmärksammar och skriver om! <3nouw.com/emmaengstrom
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
tack snälla! Det tycker jag också <3nouw.com/tildakristinholmberg
greenandgrounded
greenandgrounded,
Motsatsen till kärlek är rädsla. Och det är precis vad det handlar om. Personer saknar kärlek till sig själv och detta får då många gånger gå ut över andra. Vi kan inte förändra någon annan människa så vi kan bara börja med oss själva. Att ge tid till egenvård, sin hobby och dylikt ger kärlek till oss själva, och det i sin tur sprider kärlek till sin omgivning. Så fortsätt med det du gör Tilda. Det kommer alltid finnas rädsla omkring oss. Fokusera på de som GER dig energi. Inte de som TAR. Du inspirerar! <3 nouw.com/greenandgrounded
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Du är så klok! Så klok att hälften skulle räcka <3 Det är ju exakt så som du säger! Lova mig att du också fortsätter med det du mår bra av, för du inspirerar också <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229