Postad i: Bebis

Gravidfotografering, del 1

- I samarbete med emmasfotostudio.se-

Soliga dagar på stranden, årets första dopp i havet, goda middagar och underbart umgänge... Ja, det är vad mina senaste dagar har innefattat! Förutom det har jag hunnit med att fira Petra som tagit examen, och dessutom tagit vara på tiden med J lite extra mycket. Det är ju faktiskt inte så många veckor kvar av vår tvåsamhet nu, vilket känns helt jäkla sjukt!

Är det någonting jag är glad över att vi har gjort nu innan Plutten väljer att komma ut så är det att föreviga magen med hjälp av fotografen Emma! Igår fick vi bilderna från vår ”hemma-hos-gravidfotografering”, och jag måste erkänna att jag är helt blown away. Hon har verkligen fångat min och Jakobs kärlek till den lilla krabaten i magen på det bästa viset, och jag kan inte vara nöjdare än vad jag är. Alltid när man står framför kameran smyger sig en känsla av osäkerhet fram, men Emma lyckades verkligen att få både mig och J så avslappnade som vi hade kunnat bli. Så proffsig och så lättsam alltså! Kika in deras hemsida HÄRför en himla massa inspiration och information.

Här kommer några av alla underbara bilder hon knäppt! Men jag kan lova att det finns en hel del bilder kvar som jag vill visa er.

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
VACKRA
Storasyster
Storasyster,
Så himla fina ❤️❤️nouw.com/storasyster
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229