Postad i: Bebis

Gravidfotografering - Del 2

God morgon måndag! Sista måndagen innan beräknad förlossning... Och förhoppningsvis sista måndagen som gravid. Ja, nu tycker jag faktiskt att du kan komma ut lilla Plutt. Inte för att jag mår dåligt eller så, utan bara för att vi är så otroligt nyfikna och otåliga över att få se vem du är. Heja, heja!

I samarbete med Emmasfotostudio.se förevigade ju jag och J min graviditet genom två olika fotograferingar. En Hemma-hos-fotografering och en utomhusfotografering, och så här i efterhand är jag så himla glad att vi gjorde det. Fastän det är några veckor sedan nu kollar jag ofta igenom bilderna och bara njuter av hur vackra dom blev. Emma, som fotografen heter, får verkligen full pott i både service och resultat. Ja, ni ser ju bara solnedgången på bilderna nedan...

Nu tänkte jag ta mig en promenad i solen och försöka få lilla pyret i magen att komma ut. Sen har jag inte så mycket mer planer för dagen faktiskt. Egentligen borde jag lägga mig och vila en stund då jag sov som en skithög inatt, men men vi får väl se. Ha en fin dag allihopa!

I samarbete med Emmasfotostudio.se.

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Så himla fint!! <3 nouw.com/storasyster
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja jag är sååå nöjd <3nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229