Gourmet-dygn i Högbo

God morgon lediga måndag! Jag hoppas att ni alla har hunnit njuta av både vädret och påsken nu i helgen. Det kan jag lova att vi har.

Vi startade Jakobs födelsedag i fredags med ett SJUKT jobbigt träningspass på Friskis och Svettis. Han visste inte om att jag bokat in honom på det, men som jag hade gissat tyckte han att det var riktigt roligt! Efter det gjorde vi oss redo för att åka till Högbo brukshotell som ligger bara 15-20 minuter härifrån. Jag hade som sagt bokat Gourmetpaketet som innehöll eftermiddagsfika, fyra rätters middag och frukost förutom hotellrum och tillgång till spat. Och jag säger bara… Herregud! För det första var det olika speciella aktiviteter i Högbo i och med påsken, vilket innebar att efterrättsbuffén var helt jäkla sjuk. Jag hade på riktigt kunnat äta tills jag kräktes. Att vi sedan skulle få i oss både middag och frukost inom några timmar kändes nästintill omöjligt...

Efter lite bubbel och ett besök till spaavdelningen gjorde vi oss redo (dock fortfarande lite mätta) för middagen. Jag åt en helt vegetarisk meny, och är mer än nöjd! Ja, jag är riktigt imponerad av maten rent ut sagt.

Ni som gillat mat och fika, åk dit!!!

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229