Postad i: Allmänt

Gästinlägg skrivet av Jakob ”J” Hallin

"Hej bloggen!

Jag har nog alltid velat öppna ett blogginlägg just så, haha.

Jag kände att det var dags för mig att göra ett gästinlägg på min fästmös blogg då jag tror att många av er bara känner mig som ”J”. För mig räcker det absolut så, men någon har sagt till Tilda att jag borde berätta lite mer om mig själv. Så nu sitter jag, Jakob, här en söndagkväll och skriver några rader!
Tro det eller ej men det är ofta jag som tar bilderna på min vackra fästmö som hon publicerar på bloggen eller i hennes Instagramflöde. Jag tror att ni är många som just har funderat över det. Hon har ju egentligen inget val då det bara är mig hon delar hemmet med, och då det ofta bara är jag som följer med på alla resor runt om i världen. Men jag gör mitt bästa och tycker att det är väldigt, väldigt roligt ska ni veta! På ett sätt för hon ju en ”bildlig dagbok” om vårt liv och det är en av anledningarna till varför jag pushar henne att fortsätta med bloggandet. Det är fantastiskt roligt att kunna blicka tillbaka på allting vi har upplevt tillsammans.

Nu var ju som sagt tanken att jag skulle berätta lite mera om mig själv, men det kan vänta känner jag. Med anledning av ett inlägg som Tilda skrev denna vecka så vill jag istället ta tillfället i akt att lyfta fram min otroligt duktiga fästmö som verkligen imponerar på mig för varje dag som går.
Ja var ska jag börja!?
Tilda jobbar med att varje dag finnas till för människor som behöver akut hjälp. En hjälp som ständigt räddar livet på människor. En hjälp som gör att barn inte mister sina föräldrar och en hjälp som gör att familjer kan fortsätta med sina traditioner! Hur häftigt är inte det?
Det var dessutom inte en dans på rosor att ta sig dit. Under ett år pluggade hon 100%, arbetade 75%, mixtrade dagligen med sitt schema för att få ihop det, tog C1-körkort, klarade alla obligatoriska fystester och dessutom tog hand om sin stressiga mäklare i hemmet. Allt detta samtidigt. Vilken stålkvinna jag lever med.
Tilda har en positiv inställning till allting och ser möjligheter istället för problem. Självklart lite påfrestande ibland men det är tur att jag har henne. Jag har tyvärr inte samma tankesätt som Tilda, så utan henne skulle jag inte klara av vardagen lika bra som jag gör idag.
Tilda är expert på att få människor att känna sig sedda. Hon är genuint intresserad av människor och peppar människor oavsett vilken väg dom väljer att gå. Jag vet att jag inte är ensam om att känna så. Jag vet att vänner och familj känner likadant. Tilda förstår vikten av att hålla relationer vid liv och ser till att hitta på saker som gör att vänskap och kärlek består.
Tilda har även helt rätt värderingar i livet, något som jag värdesätter väldigt högt.
Jag är som sagt imponerad över min fästmö. Imponerad över hur hon har tagit sig dit hon är idag och imponerad över hur hon är och väljer att vara som människa. Jag älskar min Tilda väldigt mycket. Just nu saknar jag henne här hemma i soffan, men hon har som sagt viktigare saker för sig än att ligga här med mig. Hon ser till att folk kan känna sig trygga inatt!

// J"


  • Postad i: Allmänt
  • Nära Tierp

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229