Postad i: Resor

Från kylan till värmen

God morgon godingar!

Att få vakna helt okej utvilad på jobbet, gå ut i höstluften, komma hem, göra en latte och sätta sig i soffan framför nyhetsmorgon... DET är något helt magiskt med det! Jag måste försöka sova någon timme idag innan jag åker till jobbet igen, men just nu känner jag mig pigg och utvilad.

Tänk att jag och J strosade runt i ett 32-gradigt Rom för bara några veckor sedan. Jag kikade på lite bilder därifrån och upptäckte att jag glömt att visa er bilderna från både Vatikanen, Sixtinska kapellet och Peterskyrkan. Dessa mäktiga platser var svåra att ta in, och även svåra att smälta vad vi egentligen upplevde när vi var där. Men vi försökte verkligen att stanna upp, uppleva, och njuta av vad vi faktiskt fick chansen att se.

Det är svårt att förmedla genom bilder, men jag tycker ändå att vi fick med hur mäktigt det faktiskt var på vissa ställen. I några av rummen fick man inte använda blixt, och i andra fick man inte ens knäppa kort. Men här kommer de första av bilderna från Vatikanen, och även en bild på den GODASTE tryffelpastan jag någonsin smakat.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229