Postad i: Bebis

Från djupet av mitt hjärta, TACK!

Kvinnor alltså, eller ja, mammor! Vad skulle man göra utan alla mammor? Jag är så imponerad av hur fina människor jag har runt i kring mig, människor som tagit sig tiden att höra av sig med både pepp och tips. Tillsammans gör vi varandra starka alltså! Wow.

Utan att överdriva har jag nog fått sammanlagt upp emot 100 tips efter mitt förra blogginlägg. Det har tagit mig flera, flera dagar att hinna svara på alla meddelanden och kommentarer, men jag är så tacksam för varenda en av dem. Fram för allt känner jag mig riktigt taggad att testa mig fram bland alla tips, för redan nu har flera av dom verkat fungera. Någonting jag dessutom känner att jag måste göra är att sammanfatta tipsen, för att på så sätt kunna hjälpa andra som upplever samma problem. Många tips har varit liknande varandra, men jag har nog fått svar på det mesta. Sen om det fungerar är ju en annan sak, det förstår jag... Men alla medel är värda att testa!

Det som dock har varit det absolut mest värdefulla och viktigaste tipset för mig har inte varit någonting jag ska göra. Utan egentligen helt tvärt om! Otroligt många har nämligen skrivit att jag bara måste acceptera att det är okej att ”bara” vara hemma. Att inte känna mig tvingad att hitta på en massa saker, och att bjuda hem människor istället för att flänga runt. Och ja, det tänker jag faktiskt göra. Det är okej att ligga i soffan hela dagen. Det är okej att ha på sig pyjamas tills det blir sovdags igen. Det är okej att äta fil och flingor till middag, och det är okej att tycka att bebistiden inte är en dans på rosor. DET var precis vad jag behövde höra.

Från djupet av mitt hjärta vill jag härmed tacka ALLA som hört av sig! Ni är helt fantastiska. TACK!

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Louise
Louise,
har inte läst alla tips du fått o antar att nån tipsat om det redan men ergobaby bärsele räddade verkligen mig med nr2.
min lilla tog ingen napp (av alla typ 20 vi testade 🙄) men i den bärselen kunde hon sitta o amma/tutta samtidigt.
o jag kunde gå till tex lekparken med storasyster medan lilla satt där nöjt o ammade😅
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229