Postad i: Bebis

Ett sista besök hos barnmorskan?

God morgon fina ni! Jag och J har redan hunnit med ett besök hos barnmorskan nu på morgonen, och det var faktiskt inte vilket besök som helst. Detta var nämligen det sista inbokade besöket innan vårt beräknade förlossningsdatum, så förhoppningsvis var det kanske det sista innan vi får träffa vår lilla Plutt. Vi har dock ett besök inbokat två dagar efter BF, men jag hoppas att vi slipper att gå på det, haha (jag kommer garanterat att gå över i 14 dagar bara för att jag skriver så).

Det vi kikade nu var i alla fall blodvärde, blodsocker, vikt, mått på min mage, blodtryck, hjärtljud och lite annat allmänt. Till vår glädje såg allt jättebra ut! Min mages kurva följer det där lilla strecket längst ner, och min vikt fortsätter sakta men säkert att öka. Lilla Plutten sparkade på barnmorskan när hon försökte känna hur han låg, vilket är så himla gulligt.

I eftermiddag ska jag och J faktiskt på en hus-visning här i Gävle, och sen ska vi lyxa till det med en skärgårdsbuffé med några fina vänner. Jag längtar redan!

Här nedan kommer några av de fantastiska bilderna som emmasfotostudio.se knäppte på mig och J för någon vecka sedan. Visst är de helt magiska då? I samarbete med emmasfotostudio.se.

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Fina bilder och vilket fantastiskt ljus!!!nouw.com/lycklig
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229