Ett ledsamt hejdå och himmelska cupcakes

God kväll i stugorna! Hur mår ni? Jag mår så himla bra, och är så nöjd över att jag inte har nästan några planer alls de närmsta veckorna. Efter den här julen och nyåret är jag helt slut måste jag erkänna... Att åka runt så mycket som jag har gjort har inte varit bra för mig, och jag hoppas att jag har lärt mig någonting inför nästkommande år. Nu vill jag bara spendera all ledig tid hemma med min J, vilket är det bästa som finns.

Igår var det, helt otroligt nog, sista kvällen som Tim och Malin spenderade i Sverige på ett tag. Imorse tog dom alltså sitt pick och pack och flyttade till Spanien! Jag tycker att det är så häftigt gjort av dom, och jag ser verkligen fram emot att hälsa på dom i deras hem i mars. Fastän jag är glad för deras skull känns det såklart ledsamt att säga hejdå! Så en middag med tacos och fina tjejer igår kunde inte ha passat bättre.

Jag fick uppgiften att ordna efterrätt och lyckades göra de absolut godaste cupcakesen jag någonsin gjort. En saftig chokladmuffin toppad med en frosting gjord på Philadelphia och mjölkchoklad, och sist men inte minst fick lite hemmagjord kolasås och salt avsluta härligheten. Ja ni hör ju... Tack @bakamedfrida (på instagram), jag är blown away! Receptet hittar du HÄR .

Gillar

Kommentarer

MalinHillgren
MalinHillgren,
Längtar så tills ni kommer och hälsar på! Ska bli så mysigt ❤️nouw.com/malinhillgren
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jag med ❤️❤️nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229