Postad i: Allmänt

Ett kapitel i livet avslutat... Nu börjar nästa!

Ja då var dagen alltså kommen. Dagen då jag gick mitt sista pass på ambulansen i Tierp på ett bra tag framöver... Det var med otroligt blandade känslor jag packade ihop alla mina saker på stationen idag. En känsla av lättnad, då jag de senaste månaderna gått och väntat på den här dagen, men också en känsla av tomhet. Jag har, på riktigt, världens bästa kollegor och trivs så himla bra på jobbet. Det har ju blivit ens andra hem, mer än något annat jobb någonsin hade kunnat bli. För tänk, jag har nu bäddat ut mina lakan som jag sovit så många nätter i, slängt tandborsten, tvättat den sista tvätten och lämnat tillbaka de böcker jag legat och läst. Så ja, ambulansstationen blir verkligen som ett andra hem till skillnad mot för många andra arbetsplatser.

Nu börjar ett nytt kapitel i livet. Det kapitel som troligtvis är det störta någonsin, och jag känner mig mer än redo för detta äventyr!

Från och med idag är jag ledig i ungefär 1,5 vecka innan jag börjar introduktionen på min omplacering. Jag kommer som sagt att vara på en jourmottagning samt en vårdcentral i Tierp under några veckor, och bara försäkringskassan hör av sig så vet jag hur länge jag behöver vara där. Det känns faktiskt lite roligt att få testa på något nytt just nu. För tro det eller ej, så har jag redan varit på ambulansen i 3 hela år, och ibland behöver man lite ombyte av miljö!

Men slutligen. TACK ambulansen i Uppsala, och tack alla kollegor i Tierp. Jag är stolt över att få jobba inom denna organisation, och jag är övertygad om att jag kommer att komma tillbaka mer laddad än någonsin. Men nu: Ta hand om mig själv och lilla Plutten! <3

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229