Postad i: Allmänt, Bebis

Ett avslut, och nya utmaningar

God morgon soliga tisdag!

Alldeles snart ska jag göra mig i ordning för ett besök hos barnmorskan. Dagens besök kommer att bestå av de vanliga kontrollerna, men även samtal om min och Js relation. Detta besök vill dom att jag gör själv, just för att man ska kunna prata ärligt om hur man har det hemma, vilket jag tycker är helt fantastiskt! Tänk vilken chans de kvinnor som lever med både fysiskt- och psykiskt våld hemma får i och med detta! Jag hoppas verkligen att dessa kvinnor utnyttjar situationen, men jag har svårt att se att tillräckligt många gör det.

Igår kändes det som att jag gick igenom ett sorts avslut i livet. Ett avslut som innebär att jag efter igår inte kommer att jobba ensam med patienterna i ambulansen. Efter detta kommer jag att agera handledare till våra nya kollegor som ska introduceras, och när man är handledare består jobbet till mestadels av att observera samt såklart också hjälpa till om det behövs.

Jag kommer alltså att vara kvar på ambulansen, i mina fina grön/gula kläder i några veckor till, men kommer inte alls att jobba med patienterna som innan. Det ska bli jättekul att få chansen att lära våra nya kollegor allt jag kan, men det kommer också att bli svårt då jag inte har så många dagar på mig!

Så, imorgon åker vi som sagt utomlands, och sen på måndag börjar denna nya, spännande, utmaning på jobbet. Första april drar jag sedan vidare mot ännu större utmaningar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229