Postad i: Allmänt

Ett 25-årsfirande jag aldrig kommer att glömma!

Lite suddigt, mycket skratt och en himla massa ballonger… Ja så kan man sammanfatta min fantastiska helg fylld av mitt 25-årsfirande! Jag kan inte ens förklara med ord hur lycklig jag känner mig efter helgen... av att veta att jag har världens bästa vänner och familj runt omkring mig. Blir faktiskt rörd när jag sitter här och tänker på det! Tack alla som var med och förgyllde de här dagarna med mig!

I lördags var det fest på schemat. Stina, Julia, Sandra och Kalle kom innan resten av gänget, så det är deras förtjänst att alla fick en varsin guldig liten ballong med sig under hela festen. Vi började sedan kvällen hemma hos oss. Det var 30 pers som kom och drack drinkar och gick en liten tipsrunda, och som man kanske ser på bilderna var temat för kvällen godis (ja jag kanske fyllde 5 egentligen?). Efter någon timme tog vi oss till Nästet för en helt makalös middag med vin, drinkar och bubbel. Kvällen avslutade vi sedan med dans på Grillo och Olivia! För mig blev kvällen en succé, och jag hoppas att alla som var med också tyckte det! TACK alla, och TACK bästa Nästet (klick!)!

Söndagen, som var min födelsedag, spenderades här hemma med hela tjocka släkten och dessutom lite vänner! Jag fick så många fina presenter och grattis-önskningar, så jag kan knappt förstå det själv. Som sagt, jag är lycklig ända in i själen efter den här helgen. Tack alla!

English? Press here to use google translate.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229