En välbehövlig tjejkväll + Uppdatering

Innehåller affiliate-länkar

Trerätters, tjejsnack, finkläder och smink... Ja, det var precis vad jag behövde igår kväll. En paus i mammalivet, som fortfarande är så himla nytt för mig, var exakt vad jag unnade mig! Jag, Anna, Sofie och Linnéa åt på en rätt så ny restaurang här i Gävle som heter Söderbacken. Utan några speciella förväntningar kom vi dit och möttes av ett otroligt bra bemötande, fantastisk mat och supermysig miljö. Vi alla åt så kallade mellanrätter som var lite mindre än en huvudrätt, och alla de tre som jag tog smakade verkligen himmelskt. Det blev scampi, pak choi och tonfisk för mig, och om jag skulle gå dit igen skulle jag ta exakt samma sak. Mums!

Första veckan ensam med Mille här hemma har verkligen gått över förväntan. Jag börjar lära känna hans signaler och rutiner mer och mer för varje dag, och dessutom försökt att vila mer med honom när han sover. Det sistnämnda är inte min starka sida om jag säger så... För er som är intresserade av hur det går med Millians ”krångel-grejer” kan jag uppdatera er med detta:

1. Han tar napp (en större storlek gjorde susen)
2. Han somnar i vagnen varje gång vi går promenad (dock har han varit väldigt trött varje gång)
3. Han sitter i babysittern i säker 15-20 min i sträck när han är mätt och pigg.
4. Han är mycket nöjdare om dagarna, dock inte så nöjd på kvällarna fortfarande.

Så, summa kardemumma, går det mycket bättre!

Om någon timme ska jag på mitt efterlängtade återbesök hos barnmorskan, det första efter förlossningen. Vad man gör på detta återbesök är jag inte riktigt säker på, men det ska bli skönt att få en riktig koll på att allt ser bra ut. Dessutom ska det bli skönt att få prata lite med barnmorskan också! Efter besöket kommer min fantastiska mamma hit bara för att åka tåg med mig norrut för en helg i stugan. Jag har varit otroligt nervös för att åka tåg, så när hon erbjöd sig att komma och göra mig sällskap hade jag kunnat börja gråta. Bästa mamma <3 Det ska i alla fall bli väldigt mysigt med en helg, innehållande den årliga lyskvällen, där uppe. Jag och Mille ska mysa järnet med min familj!

Byxorna hittar ni HÄR och blusen hittar ni en liknande HÄR.

Gillar

Kommentarer

Erica
Erica,
Min dotter hade väldigt mycket "kvällsoro" fram till att hon var cirka 3 månader, då fick vi tips av BVC att natta henne tidigare på kvällen och se om det gjorde någon skillnad och det gjorde det! Sedan vi började lägga henne tidigare på kvällen (cirka 19.00) så har kvällsoron försvunnit och hon har börjat sova mycket bättre 😊 nouw.com/sannaerica
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Åh men vilket bra tips! Vi nattar faktiskt honom typ den tiden (olika varje dag dock 😅), men ska verkligen fortsätta med det då!! Hur länge sover er dotter då då? nouw.com/tildakristinholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229