Postad i: Allmänt

En sådan här välbehövlig dag!

Hej på er fina ni!

Just nu sitter jag hemma i vår myshörna, iklädd det jag nästintill alltid har på mig när jag är i lägenheten, vilket är morgonrock och tofflor! Precis som ni ser på bilden nedan. Jag gick av en jobbnatt imorse, och sedan dess har jag bara unnat mig en lugn och mysig dag. Jag pallrade iväg mig själv på ett yogapass under förmiddagen, och efter det tog jag ett varmt bad medan jag lyssnade på podd och peelade ansiktet samt hade på en ansiktsmask. Nu sitter jag med en kopp latte och målar naglarna, och njuter av att precis ha epilerat benen (vilket man inte orkar med sådär jätteofta den här årstiden).

På tal om bilden ni ser nedan, har ni också något speciellt, konstigt, ställe i hemmet som ni gärna sitter på? Ända sedan jag var liten har jag suttit på just köksbänken, och jag älskar det fortfarande. Jag tycker att det är speciellt mysigt när jag och J lagar mat ihop eller när man sitter och pratar med någon som är i köket.

Om några timmar ska jag och ett gäng iväg på invigningen av en ny restaurang här i Gävle! Då det ofta är människor som frågar mig vart man ska äta i Gävle när man är här lovar jag att uppdatera er med både bilder och recensioner efter kvällens besök. Längtar redan!!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229