Postad i: Resor

En ny favorit i resehjärtat!

Fastän det är bara 2 veckor sedan måste jag nästan anstränga mig för att komma ihåg känslan som infann sig i kroppen när jag och J vaknade upp på Öland. Vi bestämde oss för att sträckköra dit direkt efter mitt sista pass på ambulansen innan semestern, varav vår första titt på stugan blev på morgonen efter. Men redan första timmarna, när jag och J satt där i solen på gården, sa vi till varandra att detta kommer att bli den bästa semestern någonsin. Det lugn som spred sig genom båda av oss är någonting jag aldrig har upplevt förut, men det är en känsla jag uppskattar mer än något annat. Att se J sakta men säkert släppa jobbstressen, och att även känna att jag gått in i semesterkänslan är en underbar känsla.

Vi lånade en stuga i Löttorp under nästan en vecka, och två av dom dagarna fick vi även besök av våra fina vänner Sebbe och Sofia. Vi tog dagarna som dom kom. Åkte och badade direkt när det blev varmt ute (vilket det var varje dag), cyklade på upptäcksfärder, åt god mat både i stugan och på restaurang och dessutom hann vi njuta av tystnaden på stugans altan vilket var alldeles fantastiskt! En dag hoppade vi på bussen till Bornholm för att kolla på en av Sveriges VM-matcher med ett gäng kompisar, vilket också var superkul! Sen måste jag bara säga, wow vilka stränder alltså! Det kändes verkligen som att man var utomlands.

Såhär 2 veckor senare kan jag känna att jag och J kulle ha behövt några dagar till där i tystnaden och lugnet, men jag är också SÅ tacksam över att vi fick chansen att låna stugan! Här kommer en blandning av bilder från vår fina Öland-vistelse!

English? Press here to use google translate.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229