Postad i: NEW IN

En magisk tshirt för dålig hållning

Goood förmiddag mina fina! Ledig löningsfredag betyder strosa runt på stan, AW med Anna och tacomiddag hos grannarna. Kan nästan inte bli bättre inför en helg på jobbet!

Som jag nämnde igår är det som sagt väldigt många som har haft funderingar kring min nyinskaffade tshirt som ska hjälpa mot dålig hållning. När jag låg hemma och mådde som värst över min ryggsmärta bestämde jag mig för att verkligen ta tag i att försöka bli av med mina problem. Jag är bara 25 år gammal, och kroppen ska förhoppningsvis orka många år till, så nu j*vlar ska jag göra allt i min makt för att bli bra!

Tshirten kommer från MyPosture.se, och jag passade på att köpa min tshirt när det var 50% rabatt, vilket det är nu också. Det är dyra kläder, så förhoppningsvis fungerar dom också! Jag använde min tshirt under ett nattpass på jobbet första gången jag satte på mig den. Och jag kan meddela att jag skakade i både ryggmuskler och armar efter dom timmarna… Så nog jäklar fungerar den på mig! Kläderna har samma funktion som när man "tejpar" musklerna genom kinesio-teknologi, och dessutom får man en mer medvetenhet om sin hållning.

Förutom denna tshirt, som jag fortfarande inte har bevis på om det gör nått bra för mig, så har jag börjat träna försiktigt. En väldigt duktig kollega har gjort i ordning ett träningsschema till mig, så nu är jag verkligen taggad på att bli bra i ryggen efter 1,5 månad utan att ha rört på mig.

English? Press here to use google translate.

  • Postad i: NEW IN

Gillar

Kommentarer

Mimmi
Mimmi,
Hej! Vad tycker du om t-shirten? Skulle du rekommendera den för någon som också har dålig hållning?
tildaholmberg
tildaholmberg,
Hejsan! Jag måste erkänna att jag tycker väldigt mycket om den. Jag kan slappna av på ett annat sätt utan att få för dålig hållning när jag har den, och som jag skrev så fick jag nästintill träningsvärk första gången jag hade den. Jag vet inte om det bara är psykiskt, men jag tycker att den hjälper mig, så ja jag skulle rekommendera den 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229