Postad i: Bebis

En mage som växer fram!

Heeej alla godingar! Jag hoppas verkligen att ni har njutit av solen exakt hela dagen, för det önskar nämligen jag att jag hade kunnat göra... Dock ska jag inte klaga, för detta är faktiskt min sista jobbhelg på länge. Tjoho!

Jag är lite kluven på innehållet på bloggen just nu. För, som ni förstår så kretsar typ allt i mitt liv runt det lilla livet som befinner sig i min mage just nu, men jag vill såklart inte trötta ut er som inte gillar baby-snack för mycket. Dock tänker jag så här, att om jag ska fortsätta dela med mig av min vardag, så ska jag ju verkligen inte låtsas som något annat heller. Eller hur? Ni får jättegärna kommentera antingen här eller på något annat sätt om ni har några tankar. Annars fortsätter jag bara att dela med mig av vad mitt liv kretsar kring just nu, vare sig det handlar om Plutten eller om någonting annat.

Idag tänkte jag visa er hur min lilla kula har vuxit fram under de senaste veckorna. Som jag skrev tidigare vågade jag inte ta ett endaste kort innan typ vecka 12, så denna bildserie börjar i vecka 13. Sista bilden är från bara några dagar sedan, och visst ser man då att det händer grejer? För er som tycker att jag visar lite för mycket hud, så kan jag meddela att jag inte ser något sexistiskt i att visa min gravidmage. Hoppas att ingen annan tycker det heller!

Det ska bli spännande att se vad jag väger när jag ska till barnmorskan på tisdag, men tror faktiskt inte att jag gått upp så mycket än. Det kanske smäller till snart, vem vet.

Hoppas som sagt att ni har haft en fin helg, och passa på att njuta av de dessa soliga timmarna nu!

  • Postad i: Bebis
  • Nära Västlandsvägen , Älvkarleby

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Gud vad mysigt!! Superfina bildernouw.com/fredrikapersson
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja verkligen! Tack snälla 😊nouw.com/tildakristinholmberg
fjannym
fjannym,
SÅ vacker!!!nouw.com/fjannym
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229